SAKARYA / HENDEK - Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılını tüm yurtta ve dünyada büyük bir mutlulukla idrak ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hendek Bilim Şenliği faaliyetine katıldı.

May

Okulumuzda öğretmenlerimize yönelik kriz yönetimi ve öfke konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

May

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik olarak TÜBİTAK bilimsel çalışmaları hakkında bilgilendirme ve yönlendirme çalışması yapıldı.

May

Okulumuz öğrencileri Kur'an ayı olan Ramazan ayı boyunca mescidimizde vakit namazlarını kılıp Kuran-ı Kerim okumaları yaptılar.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla okul bahçemize fidan dikimi faaliyeti gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencilerinin yıl içerisinde yapmış oldukları Arapça temalı çalışmalar resim sergimizde öğretmen ve öğrencilerimizin beğenisine sunuldu.

Nis

Şanlı tarihimizin altın yapraklarından bir yaprak olan ve Çanakkale'den sonra en büyük destanımız olan Kut'ul Amare Zaferinin 106.yıldönümünü okulumuzda öğrencilerimizle kutladık.

Nis

Okulumuzda Tübitak kurulu toplantısını gerçekleştirdik.Toplantıda yapılacak biimsel faaliyetlerde rol alacak olan kurulun başkan seçimini gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası düzenleyerek hem öğrencilerimizin spor yapmasını sağlıyor hem de eğlenceli zaman geçirmelerine yardımcı oluyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin meslek bilgilerini arttırmak amacıyla seminer düzenledik.Okul Müdürümüz Sayın Fatih SAKINMAZ'ın sunum gerçekleştirdiği seminerde öğretmenlik mesleği başta olmak üzere mesleklerle alakalı bilgilendirme çalışması yaptık.

Şiir dinletisi etkinliğimiz.

Mrt

Ramazanın müjdecisi olan Berat Kandili programı,okulumuz öğrencilerinin sunumuyla idrak edildi.

Mrt

Sakarya Valiliği ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde Kitap Sakarya 2022 Projesi kapsamında okulumuzda kitap okuma saati etkinliği gerçekleştirdik.Proje kapsamında her haftanın belirlenen gününde ve belirlenen saatinde kitap okuma etkinliği yapılacaktır.Böylece genç kuşakların okuma alışkanlığı kazanması,kibar zekalı bireyler olmaları ve daha önemlisi kitabı sevmesi yönünde büyük bir adım atılmış olacak.