SAKARYA / HENDEK - Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuzdaki sınıflara vatan uğrunda canını seve seve vermiş şehitlerimizin isimlerini verdik. Böylece hem bu yüce makama çıkan vatan evlatlarının isimlerini yaşatmayı hem de gençlerimizde vatan sevgisi noktasında farkındalık ve şuur oluşturmayı murad ettik.Şehitlerimizin ruhları şad olsun...

Ock

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla sabah namazında camide buluştuk.Kılınan namazın ardından öğrencilerimize çorba ikram ettik.

Ock

Okulumuz öğrencileri son yıllarda yapılan bir çok güreş organizasyona katılarak önemli başarılar elde ettiler.Özellikle yıldız erkekler kategorisinde grekoromen dalda güreşen sporcularımız, okuldan arta kalan zamanlarını güreş eğitimleri ile değerlendirmektedir.

Ock

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Ömer ESERLİ'nin sunumuyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün internet siteleri tanıtım toplantısı düzenlendi.Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün dogm.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, hafız.meb.gov.tr vb. sitelerinin içerikleri hakkında bilgi verildi.